Overhaag ontwerpstudio logo
S1 - Ontwerpstudio
Ontwerpstudio

Ontwerpstudio

Ontwerpstudio de Overhaag is onze creatieve afdeling binnen de Overhaag. Wij bieden een totaalconcept aan van een tuinontwerp op tekening tot een volledig gebruiksklaar aangelegd ontwerp aangekleed met meubels.

Naast het tuinontwerp zijn we ook leverancier van een aantal producten. Dit zijn onder andere Borek (tuinmeubelen), Ofyr (vuurschalen en buiten barbecues), STIHL ((robot)grasmaaiers), Sfeervol naar buiten (veranda’s), Adezz (bloembakken en Cortenstalen producten).

De binnentuin en de entreegebieden van Nidum zijn door De Overhaag opnieuw ingericht. Een mooi voorbeeld van wat wij kunnen realiseren.

Ira Schwartz en Carla van de Kolk-Piek zijn op dit moment de vaste ontwerpers van de ontwerpstudio. Iedere ontwerper heeft zijn/haar eigen specialisme waardoor we voor iedere stijl een passend ontwerp kunnen maken.

Klanten zijn te allen tijden welkom maar om er zeker van te zijn dat de juiste persoon aanwezig is werken we het liefst op afspraak.

Voor meer informatie kunt u terecht p de website van de ontwerpstudio: Ontwerpstudio de Overhaag / tuinontwerp/ – De Overhaag creëert tuinen, karaktervol met natuurlijke flair.

Ontwerpstudio de Overhaag is gevestigd in:

Nidum, house of inspiration
Sint Elisabethstraat 35
5361 HJ Grave

Copyright © 2022 Hoveniersbedrijf groenvoorziening De Overhaag | Website by HOMERUN solutions